Cserediák fogadás

 • Kanyarat
  Legyetek Ti is Fogadócsalád!
  A fogadható diákok bemutatkozása alább olvasható. Jelenleg a 2024/2025-ös tanévre érkező diákok fogadására van lehetőség. A diákok augusztusban érkeznek Magyarországra és egy teljes tanévet, vagy egy félévet töltenek nálunk. A jelentkezés még folyamatban van, a már fogadható diákok bemutatkozását folyamatosan frissítjük. Amennyiben szeretnének fogadócsaládnak jelentkezni vagy további információt kapni valamelyik diákról, lépjenek kapcsolatba irodánkkal!
 • Kanyarat
  Shion
  Japán
  Shion 15 éves fiú Japánból. Nagyon szeret beszélgetni a világ dolgairól és odafigyel másokra. Jól beszél angolul. Sok éve hegedül, amit szívesen folytatna a csereéve alatt is. Ezen felül otthon softball-ozik és vívni jár, bár nem tartja magát sportosnak. Magyarországon reméli, hogy kipróbálhatja a lovaglást. Nagyon érdekli a számítógépes programozás. Egy tanévre érkezik hazánkba és bárhol elhelyezhető az országban.
 • Kanyarat
  Himeka
  Japán
  Himeka 14 éves nagyon sokoldalú, érdeklődő diáklány. Európai és ázsiai gyökerekkel rendelkezik és japán anyanyelve mellett jól beszél angolul is. Marimba hangszeren játszik, atletizál, úszik, karatézik és pilátes edzésre jár. Szereti a kulturális élményeket, az utazást, kirándulást, de az otthoni főzés és a rajzolás is lefoglalja. Jól megtalálja a hangot a fiatalabb gyerekekkel, a háziállatokat kifejezetten szereti. Kitűnő tanuló és izgatottan várja, hogy megismerje Magyarországot. Himeka az ország bármely pontján elhelyezhető.
 • Kanyarat
  Miyu
  Japán
  Miyu 16 éves lány Japánból. Kiegyensúlyozott, derűs egyéniség, akit különösen érdekel a történelem és várja, hogy minél többet megtudhasson Magyarországról, Európáról. Kitűnő tanuló, szeret sportolni, jelenlegi sportja a röplabdázást. Zongorázik és kórusban énekel. Anyanyelve japán, angolul sok éve tanul. Miyu bárhol elhelyezhető az országban.
 • Kanyarat
  Antonia
  Németország
  Antonia 15 éves diáklány Németországból. A zenei programunkon vesz részt, brácsa a fő hangszere. Anyanyelve a német és az orosz, emellett jól beszél angolul is. Szeret futni, közösen főzőcskézni, sokat olvas és hobbija a kötés. Kiegyensúlyozott, nyugodt természetű ember. Antonia egy tanévre érkezik hozzánk és Budapesten, egy zuglói zenei szakközépiskolába fog járni, így budapesti vagy Budapest környéki családot keresünk számára.
 • Kanyarat
  Roberto
  Olaszország
  Roberto 16 éves olasz fiú, aki a 2024-25-ös tanév első félévét tölti hazánkban. A zenei programunkra jelentkezett, orgonán, fuvolán és zongorán is játszik. Nagyon barátságos, vidám fiú. A zene mellett fontos számára a cserkészet és a sport is. Szeret főzni, fényképezni, érdekli a filozófia. Családjával és barátaival eseménydús életet élnek sok programmal és utazással. Budapesten, egy kelenföldi zenei szakközépiskolába fog járni, így budapesti vagy Budapest környéki családot keresünk számára.
 • Kanyarat
  Alicia
  Németország
  Alicia 16 éves német lány. Nagyon életvidám, boldog ember, akinek a kedvenc zenekara a Bagossy Brothers Company, magyar zenekar. Énekkarban énekel, hegedülni tanul és szeretne magyar néptáncra járni. Jól kijön a gyerekekkel, otthon egy kisgyerekeknek szóló templomi foglakozáson rendszeresen besegít. Szeret mindenféle kreatív foglalkozást, horgol, varr, főz, de szívesen kipróbál bármilyen sportot is. Vegetáriánus, de otthon is szokott magának főzőcskézni és azért a gulyáslevest szívesen megkóstolná! Alicia egy tanévre érkezik és az ország bármely pontján elhelyezhető.
 • Kanyarat
  Maximilian
  Németország
  Maximilian 16 éves német fiú. Közösségi ember, akivel bármiről lehet beszélgetni. A zene fontos része az életének, három hangszeren játszik és zenekarba jár, sőt a családjával is sokszor zenélnek együtt. Szereti a történelmet, a hagyományokat. Vallásos környezetből jön, kötelességtudó és segítőkész. Otthon is rendszeresen részt vesz a ház körüli munkákban, sokat segít apukájának. A zenei programunk keretein belül Kelenföldön egy zenei szakgimnázium tanulója lesz, így Budapesten vagy környékén keresünk számára családot.
 • Kanyarat
  Caroline
  Németország
  Caroline 16 éves német lány, aki a zenei programunkra érkezik. Nagycsaládból való, kedves, visszafogott lány. Családjában a zenének fontos szerepe van, ő maga 3 hangszeren játszik, énekkarba, zenekarba jár. Szereti a sportokat, a közösen töltött tartalmas időt és nagyon szeretne minél több helyre eljutni Magyarországon. Imád főzni és új ízeket kipróbálni. Jól bánik az állatokkal és szeret a közelükben lenni. Zuglóban egy zenei szakgimnáziumba fog járni, így Budapesten vagy környékén keresünk családot számára.
 • Kanyarat
  Timea
  Svájc
  Timea 17 éves svájci lány. Apukája magyar származású, így már járt Magyarországon és valamennyire beszél magyarul. Nagy vágya, hogy jobban megismerje Magyarországot és a kultúránkat. Ha van rá lehetősége, szívesen járna lovagolni. Sokféle dolog érdekli, szeret varrni, horgolni, főzni, énekelni, olvasni, fényképeket készíteni. Szeret sportolni és szívesen jár múzeumba, kiállításra. Az állatokat kifejezetten szereti. Timea egy teljes tanévre érkezik hozzánk és az ország bármely pontján elhelyezhető.
 • Kanyarat
  Tai
  Paraguay
  Tai 17 éves paraguayi fiú, anyanyelve spanyol, és angolul is jól beszél. Nagyon barátságos és nyugodt természetű ember. Minden érdekli, ami technika, az autóktól a számítógépekig. Sportos, aktív fiú, aki szeret kirándulni, sétálni. Jól kijön az állatokkal. Lelkesen és izgatottan várja, hogy Magyarországra jöhessen, hátha életében először kipróbálhatja a téli sportokat és vonatra ülhet! Tai egy teljes tanévre érkezik hazánkba és az ország bármely pontján elhelyezhető.
 • Kanyarat
  Remi
  Japán
  Remi 16 éves japán lány. Igazi társasági ember, kíváncsi és nagyon barátságos. Szenvedélye az angoltanulás, már jól beszéli a nyelvet. Alig várja, hogy minél több helyre eljuthasson Magyarországon, Európában. Hobbijai a tánc és az atlétika. Zongorázni tanul és kórusban énekel. Remi egy teljes tanévre érkezik Magyarországra és az ország bármely pontján elhelyezhető.