Cserediák fogadás

 • Diákfogadás
  Az itt látható diákok augusztusban érkeznek Magyarországra, hogy itt töltsék a 2021/2022-es tanévet. Ha szívesen jelentkeznétek fogadócsaládnak és szeretnétek többet megtudni a diákokról, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
 • Kanyarat
  Kotaro
  Japán
  17 éves japán fiú.
  Felelősségteljes, kíváncsi, vidám. Szeret sportolni, a tesi a kedvenc tantárgya és régóta baseball-ozik. Építész szeretne lenni, érdekli a magyar építészet. Iskolai kollégiumban lakik. 5 éve tanul angolul.
 • Kanyarat
  Wachirawit
  Thaiföld
  16 éves thai fiú, beceneve Best.
  Kíváncsi és nagylelkű. Szeret sportolni (foci 9 éve, taekwondo 2 éve). A focizást szívesen folytatná Magyarországon is. 9 éve tanul angolul, ez a kedvenc tantárgya. Kéttannyelvű programunkon egy XIII. kerületi iskolába fog járni, így a fővárosban/környéken keresünk neki családot.
 • Kanyarat
  Tatiyaporn
  Thaiföld
  16 éves thai lány, beceneve Aioon.
  Nyitott, barátságos és humoros. Szereti a sportokat (kosárlabda, tollas, pingpong), a zenét (énekel és ukulelén játszik) és a társasjátékokat. Allergiás a patkórákra és enyhe ekcémája van. 9 éve tanul angolul, ez a kedvenc tantárgya. Kéttannyelvű programunkon egy XIV. kerületi iskolába fog járni, így a fővárosban/környéken keresünk neki családot.
 • Kanyarat
  Utaka
  Japán
  17 éves japán lány.
  Barátságos, érdeklődő és szorgalmas. Építész szeretne lenni, nagyon kíváncsi a magyar épületekre. Szereti a zenét, zongorázik és gitározni tanul, illetve teniszezik, amit szívesen folytatna itt is. Örülne, ha lenne háziállat a családnál. 5 éve tanul angolul.
 • Kanyarat
  Mizuho
  Japán
  15 éves japán lány.
  Kissé félénk, de szorgalmas és aktív a közösségében: tagja az iskolai zenekarnak, kémia klubnak és angol klubnak is. Biológus szeretne lenni. Hegedűn és szintetizátoron játszik, szereti a fantasy és sci-fi könyveket. Kíváncsi a magyar könyvekre és zenékre.
 • Justus
  Németország
  16 éves német fiú.
  Őszinte, beszédes és sportos. Szaxofonon és gitáron játszik. Szereti az állatokat, az úszást, evezést, táncot, szeret sütni és a természetben kirándulni. Zenei programunkon egy XI. kerületi zeneiskolába fog járni, így a fővárosban/környéken keresünk neki családot.