Cserediák fogadás

 • Kanyarat
  Legyetek Ti is Fogadócsalád!
  A fogadható diákok bemutatkozása alább olvasható. Jelenleg a 2024/2025-ös tanévre érkező diákok fogadására van lehetőség. A diákok augusztusban érkeznek Magyarországra és egy teljes tanévet, vagy egy félévet töltenek nálunk. A jelentkezés még folyamatban van, a már fogadható diákok bemutatkozását folyamatosan frissítjük. Amennyiben szeretnének fogadócsaládnak jelentkezni vagy további információt kapni valamelyik diákról, lépjenek kapcsolatba irodánkkal!
 • Kanyarat
  Antonia
  Németország
  Antonia 15 éves diáklány Németországból. A zenei programunkon vesz részt, brácsa a fő hangszere. Anyanyelve a német és az orosz, emellett jól beszél angolul is. Szeret futni, közösen főzőcskézni, sokat olvas és hobbija a kötés. Kiegyensúlyozott, nyugodt természetű ember. Antonia egy tanévre érkezik hozzánk és Budapesten, egy zuglói zenei szakközépiskolába fog járni, így budapesti vagy Budapest környéki családot keresünk számára.
 • Kanyarat
  Maximilian
  Németország
  Maximilian 16 éves német fiú. Közösségi ember, akivel bármiről lehet beszélgetni. A zene fontos része az életének, három hangszeren játszik és zenekarba jár, sőt a családjával is sokszor zenélnek együtt. Szereti a történelmet, a hagyományokat. Vallásos környezetből jön, kötelességtudó és segítőkész. Otthon is rendszeresen részt vesz a ház körüli munkákban, sokat segít apukájának. A zenei programunk keretein belül Kelenföldön egy zenei szakgimnázium tanulója lesz, így Budapesten vagy környékén keresünk számára családot.